Om os

Innovation betyder nytænkning – og det er netop nytænkning, der er nøgleordet for AppsInvention. Den gode idé og implementeringen af den er faktisk grundlaget for hele vores forretningsfilosofi.


Og vi mener i al beskedenhed, at vi også selv bygger på en god idé – nemlig visionen om at hjælpe alle dem, der sidder med en næsten færdig applikation og kæmper for at komme videre.


Ofte mangler der kun et enkelt lille skridt. Men alt for mange får aldrig taget det lille skridt, og derfor bliver idéen i skuffen.


93299677 adj

Med AppsInvention vil vi bygge bro mellem innovative projekter og den virkelige verden - markedet og kunderne.


 

Målsætningen er at være den oplagte sparringspartner, som hjælper virksomheder og kreative idé-skabere med at realisere deres drøm.

 

 

Vores forretningskoncepter bygger dels på vores egne idéer dels på forslag, der er genereret via "åben innovation" på vores forum. Men vi får også inputs fra sociale medier som Twitter og Facebook.


På sigt vil vi desuden anvende fokusgrupper med studerende fra f.eks. IT-Universitetet, DTU og CBS, som kan bidrage til at udvikle stærke apps-relaterede koncepter.

 

For AppsInvention er ingen idéer for fantastiske. Det drejer sig udelukkende om, hvorvidt en applikation vil fungere i virkeligheden og være til gavn for brugerne. Det er vi rigtigt gode til at afgøre – og vi vil også meget gerne vurdere dit projekt.


Kontakt os og hør nærmere.

 

139942034 139940029 139941797